Evenimentul Zilei > Actualitate > DOLIU ÎN LUMEA POLITICII. A candidat la ALEGERILE PARLAMENTARE şi a fost GĂSIT ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE. Detalii macabre despre moartea care A ŞOCAT POLIŢIA
DOLIU ÎN LUMEA POLITICII. A candidat la ALEGERILE PARLAMENTARE şi a fost GĂSIT ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE. Detalii macabre despre moartea care A ŞOCAT POLIŢIA

DOLIU ÎN LUMEA POLITICII. A candidat la ALEGERILE PARLAMENTARE şi a fost GĂSIT ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE. Detalii macabre despre moartea care A ŞOCAT POLIŢIA

Doliu în lumea politicii.

Un fost lider al Partidului România Mare (PRM), Gheorghe Baciu, a fost găsit mort în mașina lui, de proprietara unui imobil pe care se pregătea să-l vândă, anunță Libertatea.

Descoperirea fost făcută duminică de proprietara imobilului. Aceasta a intrat în curte şi l-a găsit pe Gheorghe Baciu plin de sânge pe față.

„Specificul speţei şi stadiul anchetei nu permit comunicarea, la acest moment, a altor informaţii, decât confirmarea faptului că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor se află în lucru un dosar având ca obiect infracţiunea de omor – evenimentul de la Salonta”, a precizat, pentru Bihoreanul, prim procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrău.

Medicul de la Ambulanță crede că bărbatul ar fi fost ucis cu o zi în urmă. Trupul bărbatului a fost transportat la morgă, pentru a se stabili cauza decesului.

Baciu a fost mai mulți ani liderul filialei din Salonta a Partidului România Mare, iar în 2008 a candidat la alegerile parlamentare. Dostul politician s-a reprofilat şu se ocupa cu afaceri în domeniul imobiliar.