Tânărul era în timpul liber, când a vrut să folosească o bormașină pentru a efectua niște lucrări. Nu și-a dat seama că aceasta avea într-o porțiune a cablului de alimentare, o porțiune unde un fir era dezizolat. Din nefericire, băiatul a atins acel fir și s-a electrocutat. Rudele sale, cu care locuia l-au văzut în ce stare este după ce s-a electocutat și au cerut ajutor la ambulanță.

Pentru salvarea bărbatului a intervenit un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, dar acesta era decedat.

„Este vorba despre un tânăr jandarm, electrocutat. S-a intervenit cu două ambulanțe tip B și o ambulanță tip C cu medic. S-au efectuat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns. S-a declarat decesul”, a precizat Constantin Mitroi, directorul SAJ Gorj.

Surse din cadrul anchetei spun că tânărul care este jandarm în Capitală s-ar fi electrocutat în timp ce efectua lucrări cu o bormașină cu un fir neizolat. Reprezentanţii Poliţiei au început cercetările în acest caz.

„La data de 13 iunie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliției Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost electrocutată. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, ocazie cu care s-a constatat că un tânăr de 25 de ani, din comuna Bărbătești, în timp ce efectua activități gospodărești în curtea domiciliului, s-ar fi electrocutat cu un fir al unei bormașine.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost constat decesul tânărului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliția, care a venit la fața locului a demarat o anchetă pentru a stabili exact condițiile în care a avut loc tragedia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.