Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi frați își caută cu disperare părinții. Încă mai au o SPERANȚĂ
Doi frați își caută cu disperare părinții. Încă mai au o SPERANȚĂ

Doi frați își caută cu disperare părinții. Încă mai au o SPERANȚĂ

Gena si Kalman Balog sunt doi adolescenți care își caută părinții biologici. Față de sute de mii de copii abandonați ei au avut parte de o soartă bună fiind înfiați de o familie înstărită din Australia. Acum, după mulți ani încearcă prin toate mijloacele să-și cunoască părinții biologici.

S-au născut în localitatea Vama din județul Satu Mare și au fost adoptați la vârsta de 2 ani și jumatate. Astăzi împlinesc vârsta de 18 ani, potrivit satmareanul.net

„Ne-am născut in localitatea VAMA, jud. SATU MARE, România. Am fost adoptați în Australia, la vârsta de 2 ani și jumătate, de o familie minunată și foarte iubitoare. Numele nostru la naștere a fost BALOG GENA și fratele meu, BALOG KALMAN. Suntem în căutarea părinților noștri biologici, tata BALOG COLON și mama, LAKATOS ADELIA. Vă rugăm foarte mult să DISTRIBUIȚI și anunțul nostru, cu speranța de a ne găsi și cunoaște părinții biologici. Găsirea lor ne va aduce o imensă bucurie, mai ales în această zi, de ziua noastră, ziua în care copiii adoptați, simt mai mult ca niciodată dorința de a-și cunoaște originea și trecutul. Suntem siguri că și familia noastră se gândesc astăzi la noi!! Sperăm să ajungem la ei cu acest anunț. Mulțumim tuturor care ne sunt alături și doresc a ne ajuta cu un prețios SHARE, dar și cu cele mai frumoase urări și gânduri de pe meleagurile noastre românești!!”, este mesajul celor doi frati.

Cei care au detalii despre parintii acestora sunt rugati sa scrie pe pagina de Facebook: