Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi fermieri atacați de un taur furios. Unul dintre ei a fost ucis pe loc
Doi fermieri atacați de un taur furios. Unul dintre ei a fost ucis pe loc

Doi fermieri atacați de un taur furios. Unul dintre ei a fost ucis pe loc

Un bărbat a murit, iar unul a suferit răni foarte grave, într-o confruntare cu un taur furios, într-o fermă dintr-o localitate din județul Cluj.

Tragedia s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19.00, într-o fermă din comuna Săvădisla, Cluj. Unul dintre cei doi bărbați, în vărstă de 39 de ani, fermier în localitate, ducea vacile către grajdul fermei pentru a fi mulse, când a fost atacat de animalul furios.

Taurul l-a luat în coarne și l-a omorât pe loc, în vreme ce al doilea fermier, coleg de serviciu, alarmat de țipetele victimei încerca să intervină, să-l ajute. Taurul s-a întors către el și l-a atacat, provocându-I răni foarte grave. Chiar și așa cel de-al doilea bărbat a reușit să fugă și să dea telefon după ajutoare.

La scurtă vreme, la fața locului au ajuns primarul comunei, Tamas Gebe, însoțit de un vânător. Taurul i-a atacat și pe cei doi, însă vânătorul a reușit să-l împuște, în momentul în care animalul furios a ajuns la o distanță de aproximativ trei metri, înainte să apuce să mai facă și alte victime.

Primarul comunei, Tamaș Gebe s-a arătat șocat de ceea ce s-a întâmplat și a relatat incidentul la care a fost martor.

„Un taur care era furios a atacat doi fermieri de la o fermă din comună, care voiau să bage vacile în grajd. Pe primul l-a împuns cu coarnele și l-a omorât, iar cel de-al doilea a încercat să îl ajute, dar a fost atacat și el și a fost rănit”, a declarat primarul Tamas Gebe, conform digi24.ro.

Primarul a mai povestit cum bărbatul rănit a reușit să scape de taur și să fugă, solicitând ajutor la telefon.

„Taurul a venit spre noi și a fost împușcat de la circa 3 metri. Nu am mai văzut așa ceva în viața mea”, a încheiat primarul din Săvădisla, Tamas Gebe.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar politistii din zonă au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele și contextul în care s-a produs tragedia de la Săvădisla.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: