Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi elevi retrași de la clasa învățătoarei isterice. Ministrul Educației: „Am cerut ca învățătoarea să fie suspendată”
Doi elevi retrași de la clasa învățătoarei isterice. Ministrul Educației: „Am cerut ca învățătoarea să fie suspendată”

Doi elevi retrași de la clasa învățătoarei isterice. Ministrul Educației: „Am cerut ca învățătoarea să fie suspendată”

Învățătoarea Monica Chiorean, de la Liceul de Muzică “Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca, înregistrată cum urla la elevi ca o apucată jignindu-i îngrozitor este de 25 de ani la catedră.

Scandalul în cazul învățătoarei isterice s-a lăsat cu sancțiuni și suspendări. În timp ce directorul școlii, Vasile Sândean Ovadiuc, spune că învățătoare nu a mai avut reclamații de acest fel până în februarie anul acesta, iar la evaluarea făcută în septembrie trecut a obținut calificativul foarte bine, cadrul didactic ar fi rămas în aces semestru școlar fără doi dintre elevii săi de clasa I.

Potrivit directorului, părinții acestora ar fi făcut cerere de mutare pe motiv că atitudinea învățătoarei la clasă nu e una potrivită. Unul dintre părinți și-a retras copilul cu discreție, iar al doilea l-a retras după care a făcut publice înregistrările, mai spune directorul.

Directorul mai spune că nu știa nimic despre înregistrări  făcute publice ulterior de părinți și că după reclamațiile făcute de aceștia șa școală a participat la o ședință la clasă unde s-ar fi optat ca să i se mai dea o șansă de reabilitare a învățătoarei și nu pentru sancționarea ei.

În acest caz, Inspectoratul școlar general Cluj a dispus o anchetă, în timp ce ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a cerut ca învățătoarea isterică să fie suspendată.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: