Evenimentul Zilei > Social > Doi băieții din Râmnicu Sărat au trăit un moment unic! Au găsit o sumă mare de bani, împrăștiată pe stradă!
Doi băieții din Râmnicu Sărat au trăit un moment unic! Au găsit o sumă mare de bani, împrăștiată pe stradă!

Doi băieții din Râmnicu Sărat au trăit un moment unic! Au găsit o sumă mare de bani, împrăștiată pe stradă!

La sfârșitul săptămânii, Ionuț și Denis au găsit mai multe bancnote pe stradă, în timp ce se întorceau de la școală. Au adunat hârtie cu hârtie, iar suma i-a lăsat muți de uimire.

„Am rămas uluiţi pentru câteva minute nu ştiam dacă erau falşi sau adevăraţi şi am decis să îi luăm să îi ducem la poliţie. Poate acel om a muncit foarte mult pentru acei bani şi avea nevoie de ei”, a declarat Denis Mahulea, pentru Digi 24.

„Eu am învăţat să duc banii la poliţie de la părinţi. Când găsesc nişte bani pe jos importanţi, să îi ducem la poliţie”, a spus și Ionuţ Bedereag, pentru sursa citată. Cu ajutorul unor camere de supraveghere montate în zonă, poliţiştii locali au identificat imediat persoana care i-a pierdut.

„În urma verificărilor am depistat şi persoana care a pierdut banii, a fost invitat la sediul nostru unde şi-a recuperat întreaga sumă de bani”, a precizat şeful Poliţiei Locale Râmnicu Sărat, Dan Bucur.