Evenimentul Zilei > International > Dodon își face de cap. A lăsat capitala Chișinău fără un sfanț
Dodon își face de cap. A lăsat capitala Chișinău fără un sfanț

Dodon își face de cap. A lăsat capitala Chișinău fără un sfanț

Președintele fracțiunii Partidului Liberal din Consilul Municipal Chișinău, Ion Cebanu, atenționează cetățenii Republicii Moldova și publică acte doveditoare cum socialiștii își bat joc de tot ce înseamnă stat, ban public și demnitate, se arată într-un comunicat de presă.

„După ce a fost golită caznaua municipiului Chișinău pe tot felul de interese de partid și electorale, așa încât prin luna noiembrie se preconizează că municipiul nu va mai avea bani nici de salarii, gaura financiară fiind de minus 200 milioane de lei.
Ultima escapadă financiară fiind, acordarea a 344 mii lei pentru așa-numitul monument al eliberatorilor de sub ocupația fascisto-germană din fața Academiei de Științe a RM.

Deși acest edificiu rămas din URSS nu se află la balanța contabilă și nici în proprietatea Chișinăului, la porunca lui Dodon (foto) și a fracțiunii socialiștilor din CMC, Talmaci, de frică, a semnat acordarea acestor bani pentru repararea unui monument sovietic, fără a fi măcar respectate procedurile legale de achiziții. Asta în timp ce orașul nu are bani elementar să încheie anul financiar.

După împărțirea cu cei din blocul ACUM a preturilor de sector, socialiștii continuă să golească caznaua municipală pentru interesele lor strict electorale.
Cerem organelor abilitate să se implice și să nu permită un asemenea dezmăț financiar!”, se arată în comunicat.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: