Doar dimineţi senine la "Neatza"

Doar dimineţi senine la "Neatza"

Cu Roxana Vancea alături, noua vecină a lui Răzvan şi Dani ce va prezenta rubrica meteo, matinalul de la Antena 1 promite să anunţe numai zile frumoase.

Roxana Vancea, din Târgu-Jiu, este noua membră a echipei de la "Neatza", câştigătoarea unui contract pentru cel puţin un sezon cu matinalul Antenei 1.

După mai bine de o lună de căutari, Răzvan, Dani, văru’ de la Giurgeni, dar mai ales numărul voturilor trimise prin SMS şi pe site au desemnat vecina cea mai nimerită pentru a prezenta zilnic rubrica meteo la matinalul Antenei 1.

Înzestrată cu forme generoase, 97 la bust fără sutien, Roxana Vancea, studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Târgu-Jiu, a fost văzută de telespectatori drept cea mai nimerită să umple locul gol lăsat de plecarea precipitată a Danielei Crudu de la emisiunea cu Răzvan şi Dani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tânăra a încins matinalul când a promis "să trezească în fiecare dimineaţă atât privirile, cât şi simţurile" şi va fi pata de culoare din emisiune. Frumoasa brunetă, cu o singură gropiţă în obraji, aminteşte publicului de o altă debutantă cu forme generoase tot la rubrica meteo, Nicoleta Luciu. La începuturile în televiziune, aceasta a făcut echipă cu Horia Brenciu, fiindu-i asistentă, şi prezenta rubrica meteo.

Roxana, care a avut grijă să declare încă de la început că "va fugi de paparazzi şi de jurnalişti" va mai avea de aşteptat până va apărea pe sticlă.

Deocamdată, tânăra vecină trebuie să ia lecţii de dicţie şi prezenţă scenică şi să se acomodeze cu noua slujbă. Apariţia fetei pe ecran este plănuită pentru săptămâna viitoare.

Pentru mult-râvnitul post din echipa lui Răzvan şi Dani s-au înscris 1.315 fete, dintre care 100 au fost chemate la casting. Doar 16 au avut însă ocazia de a fi în emisiune. În prima semifinală, care a avut loc pe 1 martie, prezentatorii matinalului au invitat la Bucureşti o româncă stabilită în Canada, Irina, care şi-ar fi dorit să fie vecina lor. Irina dăduse iniţial o probă live pe net. Pentru marea finală au fost alese: Adriana, Irina, Roxana şi Simona. Simona e din Constanţa, are 22 de ani, are o trupă de balet şi predă dans modern la grădiniţă. Adriana (20 de ani), cea mai votată de telespectatori de mărţişor, a lucrat ca dansatoare pentru trupa Alb Negru, dar şi alături de Elena Gheorghe. Ea a uimit la casting când a declarat că a venit pentru bani şi că vrea să devină medic stomatolog.

Alegerea "vecinei" a prilejuit regizarea unui adevărat show. Decor plin de baloane, păreri de la staţiile Antena 1 din ţară, dar şi un spectacol antrenat oferit de Horia Brenciu alături de HB Orchestra.

Audienţe

În săptămâna în care cele patru finaliste alese pe 1 martie au fost prezente în emisiune, audienţele "Neatza" au crescut. Astfel, între 1-8 martie emisiunea a înregistrat o medie de 325.000 de telespectatori din mediul urban, adică un rating mediu de 2,8% şi un share de 16,9 % la nivelul targetului all urban.