Evenimentul Zilei > Justitie > BREAKING NEWS în Justiție! Cine ar putea deveni ȘEF la DNA. Informație DE ULTIMĂ ORĂ
BREAKING NEWS în Justiție! Cine ar putea deveni ȘEF la DNA. Informație DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS în Justiție! Cine ar putea deveni ȘEF la DNA. Informație DE ULTIMĂ ORĂ

Surse judiciare, citate de Antena 3, dezvăluie că fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, Elena Grecu, ar urma să se înscrie luni în cursa pentru șefia DNA.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, duminică, că nu a fost depus încă niciun dosar pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. "Cel mai probabil mâine vom înregistra mai multe candidaturi", a precizat Toader.

Luni este ultima zi în care procurorii pot depune cereri de înscriere pentru funcţia de conducere vacantă până la data de 23 iulie, informează Antena 3.

Cererile de participare la selecţie vor fi însoţite de dovada îndeplinirii condiţiilor de vechime, un proiect privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care participă la selecţie, un curriculum vitae, minim 10 lucrări întocmite de procuror în compartimentele în care şi-a desfăşurat activitatea în ultimii 5 ani, ultimul raport de evaluare a activităţii profesionale a procurorului participant la selecţie şi orice alte înscrisuri relevante. 

Lista cu procurori, care îndeplinesc criteriile de participare la selecție, dar și programarea la interviuri, va fi anunțată la sediul Ministerului Justiţiei şi pe site-ul instituţiei, la data de 24 iulie. În perioada 25-27 iulie, candidații selectați vor susține interviuri cu ministrul Justiției.

Rezultatele selecţiei vor fi anunţate public pe data de 30 iulie.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: