Articolul a fost ilustrat cu o fotografie în care apar Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi. După opt ore, DNA a trimis un comunicat de presă în care dezminte informațiile și în care mai precizează:Ca dovadă a faptului că videoconferințele Coldea/Kövesi s-a desfășurat (corect este s-au desfășurat –n.r.) săptămânal, un cotidian a prezentat o fotografie de la un eveniment, cu scop vădit manipulator”.

Este pentru prima oară când DNA face referire la această fotografie, considerând-o manipulatoare, în condițiile în care imaginea respectivă a mai fost folosită pentru a ilustra diverse articole legate de SRI și DNA și în care apăreau numele celor doi. Fotografia a fost făcută la un eveniment oficial, se află în arhiva EVZ, iar din articol reiese clar că imaginea nu a fost surprinsă în timpul unei videoconferințe SRI-DNA.

Mai mult, de-a lungul timpului, fotografia respectivă a fost folosită și de alte site-uri.

EXCLUSIV EVZ. Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi vor fi audiați la Parchetul General. Fostul prim-adjunct al SRI și șefa DNA vor da explicații ca urmare a dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță (Surse)

Acuzații INCREDIBILE | Ce s-a spus despre Kovesi și Coldea, în direct, la televizor