DNA a confirmat și faptul că a pus sechestru pe două bunuri imobile, în cuantumul sumei de 13,714 milioane lei, se arată într-un comunicat al Digi Communications, către Bursa de Valori Bucureşti, informează Agerpres.ro.

"În cazul în care se va constata prin hotărâre judecătorească definitivă vinovăţia RCS & RDS S.A. cu privire la pretinsele fapte penale investigate, este posibil ca aceste bunuri să fie executate până la concurenţa sumei care face obiectul sechestrului", se mai arată în comunicat. 

Reprezentanţii Digi Communications se declară încrezători că aceste acţiuni nu vor afecta în mod semnificativ activitatea RCS & RDS S.A. 

"Vom continua să cooperăm deplin în cadrul anchetei şi credem că RCS & RDS, Integrasoft şi foştii sau actualii membri ai conducerii acestora au acţionat corect şi în conformitate cu legea. Nu ne aşteptăm ca acţiunile precizate mai sus să afecteze în mod semnificativ activitatea RCS & RDS S.A., a Societăţii sau a oricăreia dintre filialele acestora", se mai precizează în comunicat.