Clientul său, care nu a fost reţinut, contestă toate faptele de care este acuzat. În acest dosar, s-au depus 6 plângeri. Responsabilitatea sa a fost exclusă în două dintre ele, fiind plasat sub titulatura de ''martor asistat'', dar şi de ''inculpat'' pentru alte două situaţii. Avocatul declară că plângerile şi mărturiile sunt lipsite de consistenţă.

Directorul, aflat în stare de libertate, contestă toate faptele de care este acuzat. El a fost suspendat de către Inspectoratul şcolar din Grand-Fort-Philippe, pentru a nu mai intra în contact cu copiii. ''Am intrat în posesia de dovezi scrise, rapoarte de agresiune sexuală şi am remarcat fără dubii că situaţia este foarte complicată şi a trebuit să procedez la suspendare pentru a proteja copiii.

Deocamdată, însă, suntem în situaţia prezumpţiei de nevinovăţie'', a adăugat inspectorul şcolar Bessol. Tot el spune că la grădiniţă a fost constituită ''o celulă de consiliere şi cercetare psihologică a părinţilor şi a copiilor, care deja şi-a intrat în atribuţii''. Contactat, parchetul din Dunkerque n-a răspuns solicitărilor.