Evenimentul Zilei > International > Director Google, acuzat de crimă. A negat totul
Director Google, acuzat de crimă. A negat totul

Director Google, acuzat de crimă. A negat totul

Un director din cadrul Google a fost reţinut de poliție, fiind suspectat că şi-a ucis soţia. Cadavrul femeiui a fost găsit pe o plajă izolată din Hawaii. Bărbatul este acuzat de crimă de gradul doi.

Sonam Saxena, director de producţie la Google Cloud Deployment , a fost arestat în urmă cu trei zile sub suspiciunea de crimă de gradul doi după găsirea cadavrului soţiei sale pe o plajă izolată din apropierea Golfului Anaehoomalu din Hawaii.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost eliberat vineri. Cu toate acestea, este principalul suspect în cazul decesului, notează romaniatv.net. Sonam şi soţia sa Smriti, în vârstă de 41 de ani, au venit în Hawaii pentru a sărbători aniversarea celui mai mare copil, care a împlinit vârsta de 18 ani.

Bărbatul a declarat anchetatorilor că el şi soţia sa s-au dus, marţi, pe o plajă izolată din apropierea Golfului Anaehoomalu, dar la un moment dat a fost nevoit să o lase acolo din cauza unei crize de astm. Plecat la hotel după inhalator, Sonam nu şi-ar mai fi găsit soţia la întoarcere.

Bărbatul a făcut cunoscut cazul pe LinkedIn, cerând ajutor de la presă, poliţie şi chiar de la guvernatorul regiunii. Sesizându-se în acest caz, poliţia a găsit cadavrul femeii în apropiere locului indicat de soţ. Acum, Sonam Saxena este considerat principalul suspect în cazul decesului soţiei sale, fiind acuzat de crimă de gradul doi.