Director din Curtea de Conturi, adevărat latifundiar. Ana Apostol are nu mai puțin de 7 terenuri

Director din Curtea de Conturi, adevărat latifundiar. Ana Apostol are nu mai puțin de 7 terenuri Curtea de Conturi. Sursa foto: arhivă EVZ

Ana Apostul este unul dintre directorii din Curtea de Conturi care se poate lăuda cu o avere frumușică. Imobiliarele sunt slăbiciunea ei, dacă ar fi să analizăm după declarația ei de avere.

Ana Apostol, unul dintre directorii de la Curtea de Conturi a României, a tras lozul cel mare când s-a căsătorit. Soțul ei este un adevărat latifundiar.

Deține asadar un teren intravilan în Dragoslavele de 902 metri pătrați, pe care l-a moștenit. Acesta a mai primit și un teren agricol, tot în aceiași localitate de 8643 metri pătrați.

De asemenea mai are și un teren forestier de 3800 de metri pătrați. Soții Apostol au cumpărat un teren tot în Dragoslavele de 273 de metri pătrați. Dar nici directorul din CCR nu se lasă mai prejos.

Ne puteți urmări și pe Google News

Soții Apostol au 10 terenuri în toată țara

Aceasta are un teren intravilan în Maramureș de 400 de metri pătrați. Ea a și moștenit un teren intravilan tot în Maramureș de 100 de metri pătrați. Tot acolo a mai moștenit 518 metri pătrați de teren intravilan și alți 939 de metri pătrați în aceiași zonă.

Tot în Maramureș aceasta mai are un alt teren de 879 de metri pătrați. Și împreună cu soțul a cumpărat un teren de 774 de metri pătrați de teren intravilan în București.

Cei doi au mai achiziționat și 430 de metri pătrați de teren în Voluntari. Soții Apostol dețin o casă de locuit în Voluntari de 244 de metri pătrați.

Teren agricol cu 30.000 de euro pe hectar. Unde se află şi de ce este atât de scump

Teren agricol. Sursa foto: Pixabay

Casă de vacanță la Dragoslavele

De asemenea, mai au și o casă de vacanță la Dragoslavele. O altă casă de vacanță de 115 metri pătrați au și în Borșa, Maramureș. Directorul din CCR deține trei mașini, o Skoda Fabia, un Renault Megane și un Opel Antara. Ana Apostol a avut și mai multe credite pe care a terminat să le achite chiar anul trecut.

În conturi, Ana Apostol deține peste 25.000 de lei. De asemenea are un depozit de 77.620 de lei. Și fonduri de investiții în valoare de 11000 de lei. La capitolul venituri, aceasta a trecut un salariu anual de 125.579 de lei. De asemenea soțul ei are un salariu anual de 123.648 de lei.