Evenimentul Zilei > Sport > ÎN DIRECT ŞI ÎN EXCLUSIVITATE LA TVR 2: FINALELE CAMPIONATELOR MONDIALE DE CANOTAJ
ÎN DIRECT ŞI ÎN EXCLUSIVITATE LA TVR 2: FINALELE CAMPIONATELOR MONDIALE DE CANOTAJ

ÎN DIRECT ŞI ÎN EXCLUSIVITATE LA TVR 2: FINALELE CAMPIONATELOR MONDIALE DE CANOTAJ

Sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 11:25 şi duminică, 16 septembrie, de la ora 12:00, pasionaţii sportului sunt invitaţi să urmărească performanțele echipajelor româneşti care vor se vor califica în finalele Campionatelor Mondiale de canotaj de la Plovdiv. Competitiția din Bulgaria este transmisă în direct şi în exclusivitate la TVR 2 și TVR HD.

Cinci echipaje româneşti vor concura în probele feminine (dublu vâsle, dublu vâsle categorie uşoară, 4 vâsle, 4 rame şi 8+1) şi patru în cele masculine (dublu rame, 4 rame, dublu vâsle şi 8+1).  Întrecerile vor fi comentate de Monica Bucur şi Sorin Hobana.
Reamintim că luna trecută, la Campionatul European de la Glasgow (UK), România s-a clasat pe locul întâi în clasamentul general pe medalii cu un total de şapte medalii, acest rezultat reconfirmând forma sportivă excepţională a canotorilor.
„România participă la mondialele de canotaj cu 38 de sportivi în nouă probe, cinci feminine şi patru masculine  Campioanele mondiale de la dublu vâsle categorie uşoara, Ionela Lehaci şi Gianina Beleaga speră să reediteze succesul de anul trecut de la Sarasota (Florida, SUA), la fel ca şi componentele bărcii de 8+1. Acestea, faţă de anul trecut când au câştigat aurul, se află într-o nouă formulă, trei dintre competitioare debutând la această competiţie (Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu și Beatrice Parfenie). Anul acesta a fost unul de succes pânâ acum, pentru tricolori. La inceputul lunii august, la europenele de seniori de la Glasgow au câştigat şapte medalii, iar la competiţiile de tineret din acest an (europene si mondiale), 12 medalii de aur”, a spus Monica Bucur, comentator TVR. 
Tot în acest sfârşit de săptămână, telespectatorii TVR 2 se vor bucura de meciuri importante din Ligile Naţionale de handbal masculin şi feminin: Liga Florilor şi Liga Zimbrilor. Sâmbătă, 15 septembrie şi duminică, 16 septembrie, de la ora 13 : 30, TVR 2 va transmite partidele din campionatul intern: Steaua – CSM Bacău, Liga Zimbrilor – Etapa 2 şi, respectiv, Craiova – CSM Roman, Liga Florilor – Etapa 3.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.