Dinamo a reușit cel mai bun meci al sezonului, împotriva formației Poli Iași, pe care a învins-o, luni seară, în etapa a 22-a a Ligii I, scor 3-0.

 

La șapte puncte de ultima clasată în play-off

Pauza de iarnă și reformarea profundă a lotului au dat rezultate. Oamenii lui Mircea Rednic au trecut de o formație resemnată încă de la fluierul de start și calculează șansele rămase pentru calificare în play-off. Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, echipa din Ștefan cel Mare se află la șapte puncte distanță de ultima echipă care merge în play-off (Astra Giurgiu, 32).

 

Trebuie să bată tot până la final

Probabilitatea ca „roșalbii” să-și atingă obiectivul este însă foarte mică, ținând cont că alte patru echipe vânează același loc.

Dinamo este obligată să învingă în toate meciurile rămase până la final: cu Sepsi (deplasare), cu FC Botoșani (acasă), cu Dunărea Călărași (deplasare) și contra celor de la Concordia (acasă).

În acest timp, „câinii” trebuie să spere că adversarele directe se vor împiedica în această cursă. Dacă va rata play-offul, Dinamo va bifa pentru al doilea sezon consecutiv această contraperformanță. Mircea Rednic a încercat să nu se entuziasmeze foarte tare după meciul cu Poli Iași.

 

„Unii au fost puțini egoiști”

„E un început bun. Am făcut o primă repriză foarte bună. Păcat că nu am marcat și golul doi. Ne-ar fi fost mai ușor. Nu pot decât să îi felicit pe jucători, mai ales pe cei nou-veniți. Trebuie să avem răbdare, e doar un meci. Nu trebuie să se întâmple ca după victoria cu Craiova. Le-am cerut jucătorilor să fie modești. Poate că adversarul de azi nu ne-a tratat cu multă seriozitate. Cred că am avut 60-70 de minute bune. Am mai avut ocazii, dar soluția aleasă nu a fost mereu cea simplă, cea bună. Unii au fost puțini egoiști. Le-am spus că acum echipa e importantă. Îi felicit pe jucători”, a declarat „Puriul”.