Evenimentul Zilei > Sport > Dinamo, la un pas de a fi vândută străinilor! Cornel Dinu a a intervenit
Dinamo, la un pas de a fi vândută străinilor! Cornel Dinu a a intervenit

Dinamo, la un pas de a fi vândută străinilor! Cornel Dinu a a intervenit

Dinamo ar putea ajunge pe mâna familiei regale din Emiratele Arabe Unite, însă Cornel Dinu e sceptic în privința acestui lucru.

Cornel Dinu a discutat cu ambasadorul României la Abu Dhabi, Adrian Măcelaru, care i-a vorbit despre interesul șeicilor pentru Dinamo.

Conform lui Cornel Dinu, există un interes real din partea șeicilor: „Am vorbit la telefon cu domnul Adrian Măcelaru, care este ambasadorul nostru la Abu Dhabi, de vreo zece ani. Eram curios să aflu ce se întâmplă. Pot să vă spun că există un anumit interes. Nu vreau să mai dau nume, să spun cine aduce scrisori, cine intermediază. Domnul acela (n.r Tahnoon Nimer) este directorul trustului respectiv de investiții.

Patronii acestui fond de investiții, care au cumpărat Charlton Athletic, reprezintă o familie onorabilă de șeici din Arabia. Se interesează și de Dinamo. E o poveste, să vedem. În momentul în care vezi o propunere care începe cu 40.000 de euro, după care trece la 10 milioane… nici măcar râsul nu te mai pufnește. Ați mai auzit vreodată, în lume, de o asemenea tranzacție? <<Îți dau 40.000 de euro, după care vin cu 10 milioane>>. Sunt niște discuții, asta este cert”, a spus Cornel Dinu, la Digi Sport.