Evenimentul Zilei > Actualitate > Dinamo, învinsă CATEGORIC în primul amical al verii. Cosmin Contra cere TRANSFERURI. „Nu contează numărul, ci calitatea”
Dinamo, învinsă CATEGORIC în primul amical al verii. Cosmin Contra cere TRANSFERURI. „Nu contează numărul, ci calitatea”

Dinamo, învinsă CATEGORIC în primul amical al verii. Cosmin Contra cere TRANSFERURI. „Nu contează numărul, ci calitatea”

Dinamo a pierdut, miecuri, scor 1-4, amicalul disputat contra croaților de la NK Osijek. Antrenorul Cosmin Contra a declarat că are nevoie de întăriri.

Dinamo a fost zdrobită, miercuri, în primul amical al verii, de croații de la NK Osijek, care s-au impus cu scorul de 1-4. Singurul gol al „câinilor” a fost marcat de slovacul Adam Nemec, aflat pe picior de plecare din Ștefan cel Mare. Antrenorul Cosmin Contra a transmis un mesaj disperat către conducere și a afirmat că are nevoie de transferuri.

„Se vede că avem nevoie de transferuri. Dacă nu vin întăriri, vom avea multe probleme, din toate punctele de vedere. Am jucători talentați, dar mai au de muncă. Trebuie să ne întărim serios în următoarele zile. Nu contează numărul, ci calitatea. Eu nu știu să plece Nemec, din ce știu eu nu s-a pus problema, e jucătorul lui Dinamo, se pregătește bine, e cel mai important fotbalist din lot pe faza ofensivă. Dacă pleacă el, atunci putem să plecăm cu toții acasă”, a afirmat Contra.