Evenimentul Zilei > Sport > Dinamo – FCSB 2-1. Derby cu de toate, ca pe timpuri. Gigi Becali, la pământ
Dinamo – FCSB 2-1. Derby cu de toate, ca pe timpuri. Gigi Becali, la pământ

Dinamo – FCSB 2-1. Derby cu de toate, ca pe timpuri. Gigi Becali, la pământ

De mult nu a mai avut parte Liga 1 de un derby așa de tensionat.

UPDATE

Dinamo câștigă meciul cu FCSB, scor 2-1. A fost un derby cum de multă vreme n-am mai văzut în Liga 1, cu faze de poartă purtate în viteză,  ratări spectaculoase și multă, extrem de multă tensiune.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 3 în clasament, în spatele liderului CFR Cluj și a Universității Craiova. Gigi Becali anunța înaintea partidei că se lasă de fotbal dacă pierde derby-ul cu Dinamo. Rămâne de văzut ce reacție va avea finanțatorul vicampioanei după acest eșec.


Partida Dinamo – FCSB a fost întreruptă pentru 10 minute după golul marcat de gazde. În minutul 63, Lazăr a înscris (2-1), iar golul său a aruncat în aer atmosfera de pe Arena Națională.

Petardele și fumigenele au făcut legea pe stadion, multe obiecte pirotehnice zburând spre gazon. Arbitrul Horațiu Feșnic a luat decizia să trimită la cabine cele două echipe.

După o pauză de 10 minute, în care organizatorii au făcut apel la spectatori să nu mai producă incidente pentru a nu risca pierderea meciului la masa verde, jucătorii au revenit pe gazon, în frunte cu „centralul Feșnic”.

Într-un final, partida s-a reluat de la scorul de 2-1 pentru Dinamo.