Evenimentul ZileiActualitateDin lac în puț. Au fugit de poliție și au pătruns pe proprietatea lui Trump. Acum riscă pușcăria

Din lac în puț. Au fugit de poliție și au pătruns pe proprietatea lui Trump. Acum riscă pușcăria

Din lac în puț. Au fugit de poliție și au pătruns pe proprietatea lui Trump. Acum riscă pușcăria
Trei adolescenți au fost arestați după ce au escaladat un zid al complexului Mar-a-Lago, din Palm Beach, proprietate a președintelui Donald Trump, având o armă AK-47 într-un rucsac.

Poliția  locală a transmis că cei trei adolescenți au fost arestați la scurtă vreme după ce au pătruns pe proprietatea peședintelui SUA. Michael Ogrodnick, purtătorul de cuvânt al departamentului de poliție din Palm Beach, a declarat că cei trei habar nu aveau unde se află când au fost reținuți.

„Nu aveau habar unde sunt”, a declarat Michael Ogrodnick.

Președintele Donald Trump și familia sa nu se aflau în complex, acesta fiind închis pe timpul verii, a precizat responsabilul poliției din Palm Beach.

Potrivit acestuia poliția i-a depistat vineri noaptea pe adolescenți care se aflau într-un autoturism Hyundai, parcat pe marginea șoselei. Când ofițerii de poliție s-au apropiat de vehicul, șoferul a demarat și a pornit în trombă spre Mar-a-Lago.

Ulterior, ca să scape de poliție, cei trei adolescenți au sărit gardul proprietății și s-au ascuns. Ei au fost depistați cu ajutorul unui elicopter și a câinilor polițiști care le-a luat urma.

Ulterior, reprezentanții poliției au declarat pentru Fox News, că ofițerii serviciului de pază care asigurau securitatea complexului Mar a Lago au găsit pe proprietare un rucsac în care se afla o armă AK-47 de calibru 7,62. Adolescenții au susținut că arma nu le aparține și că ar fi găsit-o. Ei au precizat că au încercat să fugă de poliție și a fost doar o coincindență faptul că au sărit gardul proprietății lui Donald Trump.

Cei trei adolescenți, a căror identitate nu a fost dezvăluită au fost închiși în Centrul de Evaluare a Minorilor din West Palm Beach.

Ei sunt acuzați de intrare prin efreacție cu o armă de foc, deținerea unei arme și opunerea de rezistență fără violență la arestare. Cazul a fost preluat de procurori care urmează să decidă dacă îi vor pune sub acuzație ca adulți, conform Fox News.

Complexul Mar-a-Lago din Palm Beach este una dintre proprietățile preferate ale actualului președinte  Donald Trump care presferă să se retragă aici pentru relaxare. Locația a fost folosită și pentru a primi vizita unor oficiali străini, precum Shinzo Abe, premierul Japoniei.  Avand in vedere frecvența deplasărilor sale la Mar-a-Lago, se pare că presedintele american se simte mai confortabil în complexul luxos din stațiunea Palm Beach decat în birourile de la Casa Albă.


Accesează: