Evenimentul Zilei > Sport > Diferenţa dintre STEAUA şi CRAIOVA. Avanpremiera ultimei etape a Ligii I la FOTBAL
Diferenţa dintre STEAUA şi CRAIOVA. Avanpremiera ultimei etape a Ligii I la FOTBAL

Diferenţa dintre STEAUA şi CRAIOVA. Avanpremiera ultimei etape a Ligii I la FOTBAL

FCSB, adică Steaua lui Gigi Becali, este acuzată de FC Braşov, formaţie care se află în insolvenţă, ca "roş-albaştrii" că nu au plătit suma datorată după transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht, pentru trei milioane de euro.

Braşovul ar trebui să primească 750 000 de euro de la Steaua, adică 25 % din valoarea sumei de transfer plătită de belgieni, însă clubul aflat în insolvenţă se plânge că nu a primit tranşa a doua din banii care trebuie să vină de la FCSB.

Antrenorul Cornel Ţălnar a spus recent, la o conferinţă de presă: „Un lucru este cât se poate de clar: dacă nu vom primi acei bani de la Steaua, 100% vom închide porţile, pentru că altfel nu ne mai putem continua activitatea“.

Spre diferenţă, formaţia CSU Craiova, echipa cu care FCSB se întâlneşte în ultima etapă a playoff-ului, şi pe care Gigi Becali o acuză ca a folosit juniori în meciul cu Viitorul pentru a-i facilita drumul spre titlu lui Hagi https://m.facebook.com/story. php?story_fbid= 1721973327818686&substory_ index=0&id=159580957391272

a achitat suma datorată Metalului Reşiţa pentru transferul lui Bodgan Vătajelu la Sparta Praga, suma reprezentând salvarea clubului reşiţean din insolvenţă.

Într-un comunicat oficial, clubul oltean vorbeşte despre investiţia şi susţinerea tinerelor talente, promovând numai în ultimul an mai mulţi juniori la prima echipă, printre care Scfreciu, Marcovic, Bîrzan, Petre sau, mai nou. portarul Andrei Vlad

Nu este prima dată când Steaua se află în situaţia aceasta. În trecut a avut probleme similare cu FCM Bacău, în cazul Eugen Baciu.

De asemenea, soarta Corvinului Hunedoara a fost pecetluită de o situaţie similară când avea de încasat 900.000 euro de la Rapid pentru transferul lui Bogdan Lobonţ.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: