INCREDIBIL. Dieta-fulger care te ajută să slăbeşti câteva kilograme până la revelion
- Lucian Ionescu
- 22 decembrie 2018, 23:37
Mai este puţin până la revelion şi dorinţa tuturor femeilor este să îmbrace o rochie care să le pună silueta. Nu trebuie uitată masa de Crăciun care este bogată în foarte multe proteine. Si atunci, ce este de făcut? O variantă la îndemâna tuturor este să apelăm la o dietă-fulger care te va ajuta să slăbeşti câteva kilograme în timp record
Dieta este construită în jurul a trei arme secrete – smoothie la micul dejun,ceai de detofixicare a organismului și o supă hrănitoare, potrivit www.clickpentrufemei.ro
Smoothie la micul dejun:Bea-l la 30 de minute după ce te trezești,plus o ceașcă de ceai de curățarea a organismului (în loc de ceaiul obișnuit sau cafea).
Gustare:felii de castraveți și de țelină și un pahar mare de apă.
Prânz:bol de supă de legume și un fruct.
Gustare:pahar mare de apă.
Cină:bol de supă și o ceașcă de ceai.
Gustare:chips-uri Kale (varză tocată stropită cu ulei de măsline și condimentată cu sare,coaptă în cuptor 15 minute) și apă sau o cană de ceai.
Cum prepari smoothie-ul
Ai nevoie de:
40 g semințe de floarea-soarelui
¼ sfeclă,descojită
1 lingură ulei de nucă de cocos
110 ml apă
1 mână de cuburi de gheață
450 g spanac proaspăt
225g varză
1 grepfrut sau o portocală,descojite
Pune într-un vas semințele de floarea-soarelui,apoi adaugă restul ingredientelor și mixează până se omogenizează bine toate ingredientele. Dacă vrei să îndulcești preparatul,adaugă o linguriță de stevia sau o picătură de esență de vanilie.
Cum obții ceaiul
Pentru 15 porții
Ai nevoie de:
6 lămâi,înjumătățite
1 lingură curcuma
14 pliculețe de ceai de detoxificare
4 litri de apă
Pune lămâile într-o oală mare,adaugă curcuma și celelalte ingrediente. Lasă amestecul să fiarbă de la două până la cinci minute,apoi dă vasul de pe foc și lasă-l să stea o oră descoperit.
Cum prepari supa
Ai nevoie de
Pentru 20 de porții (suficient pentru o persoană pentru o săptămână)
1 ½ litri de apă
9 tulpini de țelină,tocate
900 g fasole verde,tocată
6 căței de usturoi
9 dovlecei tăiațicuburi
330g ciuperci
75g pătrunjel
1½ ceapă,tocată
Sare
Pune apa,țelina,fasolea verde și usturoiul într-un vas încăpător și fierbe totul pentru câteva minute. Adaugă dovleceii,ciupercile,pătrunjelul și ceapa,și,după ce legumele au fiert,pasează-le,până când obții o supă cremă.