Lindsey Graham, senator republican, președintele Comisiei Juridice din Congresul SUA, a declarat, ieri că oameni foarte influenți au luat puterea în mâini și și-au făcut un scop din îndepărtarea din funcție a președintelui Donald Trump. Este vorba despre agenți FBI, CIA, avocați din Departamentul de Justiție și persoane din Departamentul de Stat.

„Agenți CIA, oameni din Departamentul de Stat, avocați din Departamentul de Justiție și agenți FBI au o agendă politică pe care o urmează și s-a descoperit asta în timpul investigațiilor în privința mandatelor FISA.

Le apreciez serviciul, dar sunt agenți FBI care au luat legea în mâinile lor. Sunt agenți CIA care s-au apucat să facă ei legea. Sunt avocați ai Departamentului de Justiție care au mințit instanțele.

A fost o mișcare, de când președintele Donald Trump a fost ales, formată din oameni din guvernul nostru care a vrut să-l dea jos. Cum ați putut să ratați atât de grav?

Cum ați putut emite mandate împotriva cetățenilor americani bazate pe informații pe care nu vă puteați baza?, a spus Lindsey Graham la CBS News, conform presacurată.ro.