Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri incredibile. Un comisar-şef dă cărţile pe faţă în cazul crimei de la Caracal
Dezvăluiri incredibile. Un comisar-şef dă cărţile pe faţă în cazul crimei de la Caracal

Dezvăluiri incredibile. Un comisar-şef dă cărţile pe faţă în cazul crimei de la Caracal

Adjunctul IPJ Olt, comisarul şef Nicolae Alexe, care a fost demis vineri, le-a cerut procurorilor să anunţe la 112 că există un caz de violenţă domestică.

Potrivit lui Nicolae Alexe, acest lucru ar fi grăbit intrarea poliţiştilor în locuinţa lui Gheorghe Dincă, criminalul celor două fete, Luiza şi Alexandra.

Acţiunea a fost coordonată de patru procurori, trei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal şi unul de la DIICOT Craiova.

În noaptea de joi spre vineri, la ora 2:00, se aflase deja că locuinţa ororilor era pe strada Craiovei numărul 169, din Caracal. Cu toate acestea, intervenţia poliţiştilor a avut loc abia la ora 6:00.

Solicitarea adjunctului Alexe a fost făcută în prezenţa a 10-15 poliţişti şi confirmată de fostul şef al Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda.

Magistraţii au refuzat propunerea lui Alexe pe motiv că nu se ştie sigur că Gheroghe Dincă e autorul sau că aceea este locuinţa care trebuie percheziţionată, potrivit antena3.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: