Evenimentul ZileiPoliticaDezvăluiri incredibile! Preşedintele Klaus Iohannis a purtat vestă ANTIGLONŢ la manifestaţia de duminică. De cine se teme?

Dezvăluiri incredibile! Preşedintele Klaus Iohannis a purtat vestă ANTIGLONŢ la manifestaţia de duminică. De cine se teme?

Dezvăluiri incredibile! Preşedintele Klaus Iohannis a purtat vestă ANTIGLONŢ la manifestaţia de duminică. De cine se teme?
Aşa cum stiţi președintele României, Klaus Iohannis, a fost prezent duminică la protestul organizat împotriva proiectelor de Ordonanță privind grațierea și modificarea Codului Penal. Jurnalistul Cătălin Tache, de la săptămânalul Național, anunță că șeful statului a purtat vestă antiglonț la respectiva manifestație.

"În premieră în România, un președinte a purtat vestă antiglonț, surse din cadrul SPP susținând că, în ciuda dispozitivului impresionant creat ad-hoc pentru descinderea lui Klaus Iohannis în Piață Universității, s-a luat decizia ca acesta să fie protejat în plus. Și astfel s-ar explica și de ce era așa de bombată de acuma atât de celebra geacă roșie a președintelui. Oricum, mergând pe mâna consilierilor săi, acesta a riscat mult, pentru că, dacă deturnarea mitingului ar fi fost dusă până la capăt și s-ar fi ajuns la incidente violente, atunci chiar că acesta ar fi purtat povara instigării publice”, scrie Tache într-un editorial.

În plus, ziaristul dezvăluie că Ambasada Rusiei a fost cea care i-a avertizat pe oamenii Serviciului de Informații Externe în privința "puciului”.

„ (…) ofițerii de legătură ai Ambasadei Federației Ruse la București i-ar fi avertizat pe omologii de la Serviciul de Informații Externe că dețin date că se va încerca deturnarea mitingului organizat de cei care se opun grațierii”, titrează  bugtul.ro


Accesează: