Evenimentul Zilei > Politica > Dezvăluiri incredibile despre viața miliardarului Popoviciu: „Demnitarii stăteau la coadă la el”
Dezvăluiri incredibile despre viața miliardarului Popoviciu: „Demnitarii stăteau la coadă la el”

Dezvăluiri incredibile despre viața miliardarului Popoviciu: „Demnitarii stăteau la coadă la el”

Fostul senator Marius Marinescu a făcut dezvăluiri incredibile despre milionarul Puiu Popoviciu în cadrul emisiunii „La Ordinea Zilei”.

Acesta a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Puiu Popoviciu înainte de 1990 şi despre ce fel de om era la acea vreme.

„Eu aş vrea să vă spun scurt despre Puiu Popoviciu, pe care v-am spus, l-am cunoscut înainte de 1990 şi pe el şi pe Doina, soţia lui”.

„Era un băiat orientat, s-a orientat foarte bine, era ancorat în afaceri. El este inginer și a lucrat la service-ul din Titulescu. După ce s-a căsătorit cu Doina prin anii 90, ea a devenit ofițer la contra-informații, imediat a devenit șef de service. Nu l-a interesat politica niciodată. Era ușor arogant cu cei care intra în contact, își dorea foarte mult să se distreze, să aibă bani. El avea 30 de ani n 1990, nu putem spune că era o eminență în afaceri şi a reuşit de unul singur să pună mâna pe un imperiu foarte mare. Toţi demnitarii şi mulţi care au venit după 1990, au fost promovaţi şi de Ion Dincă”, a spus fostul senator.

„Demnitarii stăteau la coadă la Puiu Popoviciu”, a mai declarat Marius Marinescu la Antena 3.