Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri incredibile despre pedofilul care o făcea pe „salvamarul”. Tatăl fetițelor a povestit pentru EVZ
Dezvăluiri incredibile despre pedofilul care o făcea pe „salvamarul”. Tatăl fetițelor a povestit pentru EVZ

Dezvăluiri incredibile despre pedofilul care o făcea pe „salvamarul”. Tatăl fetițelor a povestit pentru EVZ

Un bărbat de 38 de ani subofițer la o unitate militară din Constanța, a fost reținut de polițiști, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală asupra unor minore și ultraj contra bunelor moravuri, după ce a fost surprins făcând gesturi nepotrivite în apropierea unor fetițe, de 7 și 8 ani, care se scăldau în apa mării.

Incidentul, care a șocat părinții micuțelor și a stârnit revolta martorilor, a avut loc pe o plajă din Constanța. Tatăl celor două fetițe a povestit, pentru EVZ, prin ce pericol au trecut fiicele lui, dar și alte minore mai mari, de 16-17 ani, vânate în apă de un bărbat care, inițial, se apropiase de copile, aparent, cu gânduri pașnice.

Când adulții, care le-au supravegheat permanent pe minorele aflate în apă, și-au dat seama ce porniri nepotrivite are bărbatul, l-au scos cu forța din apă și au chemat autoritățile.

„Polițiștii Secției 1 au fost sesizați la data de 1 septembrie, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanța, un bărbat, de 38 de ani, ar fi săvârșit acte de exhibiționism în public și ar fi atins o minoră în mai multe zone ale corpului. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri”, a informat, joi, IPJ Constanța, confirmând astfel incidentul.

Potrivit psihologului G.M., tatăl minorelor vânate în apă de presupusul pedofil, din grupul de 40 de persoane venite de la Bacău, la Constanța, la o tabără tematică pe traficul de persoane, fac parte mai mulți minori, inclusiv familia acestuia cu fetițele lui de 7 și 8 ani.

„Soția și cumnata stăteau pe plajă și au sesizat prezența unui bărbat care in apă era foarte aproape de copii. Fetițele mele erau învățate de alte fete mai mari, să înoate. Bărbatul s-a apropiat de fetițe și le-a spus că le învață el să înoate, în timp ce le atingea”, explică tatăl minorelor.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: