Evenimentul ZileiSportDezvăluiri grele din interiorul FCSB: „Mi-e frică. Poate ajung în vreo valiză”

Dezvăluiri grele din interiorul FCSB: „Mi-e frică. Poate ajung în vreo valiză”

Dezvăluiri grele din interiorul FCSB: „Mi-e frică. Poate ajung în vreo valiză”
Managerul centrului de copii și juniori de la FCSB a vorbit despre situația financiară pe care au avut-o părinții săi.

Alexandru Tudor, Managerul centrului de copii și juniori de la FCSB, a făcut dezvăluiri despre viața personală, scrie Digisport.

„În momentul când tata îmi zicea «Ia, mă, niște bani de aici să te duci să îți iei o mașină!». Aia nu era mașina mea, nu era muncită de mine. Atunci mi-am permis să o stric, să o lovesc, să o zgârii. Avea prea mulți bani tata și banii ne-au stricat, ne-au distrus echilibrul în familie, ne-au afectat pe toți. Niciuna dintre mașinile pe care le-am primit de la el nu m-au bucurat, dar cea pe care am cumpărat-o din banii mei a fost altfel. Asta încerc și cu copiii mei, să nu le dau nimic de-a gata. Dacă le dau prea repede, prea mult, îi alint. Dacă-i alint, îi bag într-o slăbiciune.

Taică-miu, fiind lucrător de comerț exterior, a ajuns să facă import din China. Cred că avea exclusivitate pe importul de acolo, ceea ce înseamnă o sumă enormă. La un moment dat mi-a zis: «Băi, mi-e teamă că o să ajung într-o valiză pe Dâmbovița». Așa își executau chinezii partenerii. El era un partener corect, dar nu avea bani să-și plătească toate obligațiile. Și atunci m-am gândit: cum să stai cu frică de moarte pentru bani?

E urât, e urât! E urât când te conduce banul și nu poți fi om. E un gest natural de a te separa de ce e rău. Am fost o vreme om de afaceri, dar nu-mi plăcea. Eu acum stau la bloc și mă simt foarte bine. E mai bună relația mea cu vecinii de la bloc decât băiatul care stă la vilă și își face gardul de 4 metri să nu vadă alții ce are în curte. Prefer să fiu un om normal decât să fiu sclavul banului. Știu sigur că pe lumea cealaltă nu mă vor duce banii”, a spus Tudor, în cadrul emisiunii ”Profesioniștii”, la TVR 1.

„Tudor este numărul 1 în tot clubul meu. Tudor e numărul 1, nu e nici MM, nici Vintilă, nici… Tudor e numărul 1, că la mine cine are rugăciunea, ăla e numărul 1. Tudor e ceva special.

Dacă am zece oameni ca Tudor, spulber Barcelona, Real Madrid, Manchester City şi Manchester United. O să jucăm acolo cât de curând şi o să-i şi batem”, spunea Becali, în urmă cu câteva săptămâni.


Accesează: