Deși au trecut doi ani de când a participat la celebrul show TV Asia Express, Lora spune lucrurilor pe nume, scrie Cancan

Artista a declarat că sunt multe lucruri care se petrec în spatele camerelor de filmat, dar care nu ajung să fie difuzate la TV.

„Noi am fost atât de hateriți de oamenii cu care am împărțit primul sezon Asia Express că aveam, cu toată modestia, niște viteze în plus.

Noi nu opream să mâncăm, noi nu mergeam la toaletă, crede-mă, și mi s-au întâmplat tot felul de chestii pe care oamenii nu le știu, dar ca femeie ți se întâmplă lucruri în atât de mult timp. Și e foarte nasol să se întâmple chestia asta acolo, în viteză, în cursă și să nu ai parte de sprijinul colegilor”, a declarat Lora.

„Sunt multe lucruri care nu s-au dat la televizor și care au fost făcute să pară altfel. Am fost un pic dezamăgită pentru că, uite, eu când am văzut sezonul 3 de la Asia Express, atât de tare mi-a plăcut.

Și mi-a plăcut prietenia dintre Bontea, Fodor și Speak și cam astea au fost aștepările noastre, în primul sezon. Nu aveam decât să aflu mai târziu, când am ajuns acasă, că situația a fost complet diferită.