Jurnalistul Dan Andronic a comentat, în această seară, informația conform căreia Sorina Matei urmează să fie angajată la Televiziunea Română. Dan Andronic a scris pe contul de Facebook că Sorina Matei este beneficiara unor resorturi care au propulsat-o într-o funcție la TVR.

„Soneria Binomului este avansată la Goarna PSD. Cvasi-necunoscuta Sorina Matei, angajată în ultimii 10 ani prin diverse locuri la intervenția securiștilor sau a procurorilor, are din nou serviciu…”, a spus Dan Andronic. Jurnalistul a dezvăluit faptul că intervenția foștilor șefi ai Serviciului Român de Informații, George Maior și Florian Coldea, a contribuit la angajarea Sorinei Matei la televiziunea B1 TV.

Un amănunt foarte important. În perioada în care a lucrat la această stație TV, ea nu a primit salariul din partea angajatorului. Remunerația era asigurată de către o altă entitate.


Adevăratele motive. De ce a fost concediată jurnalista Sorina Matei

Sorina Matei, atac la cei care „fabrică probe, distrug vieţi şi vor pensii nesimţite”


„Se tot zbate să mă înjure, uitând că eu am intervenit ca să fie angajată la B1 TV, la rugămintea fierbinte a lui George Maior&Florian Coldea, care garantau personal pentru ea. Iar salariu era plătit de altcineva, pentru că în alte condiții nu o lua nimeni.

Ceea ce bănuiesc că se întâmplă și acum.
Mă bucur că ieșit din zona de promiscuitate geostrategică în care se zbătea, iar acum își poate asigura cinzeaca zilnică. Deși sunt convins că n-a învățat nimic, ci doar a îmbătrînit în rele…”, a mai scris Dan Andronic pe Facebook.

Informația legată de noul loc al Sorinei Matei a fost lansată de ziuanews. Sursa citată amintește că jurnalista a fost dată afară de la B1 TV „ pentru „propaganda rusă”, susținută de siteuri precum Sputnik, o publicație online care atacă cu regularitate SUA și sprijină acțiunile rușilor, fiind un principal instrument de dezinformare-manipulare.

De-a lungul cariere, Sorina Matei a mai lucrat la televiziunile Antena 3, Realitatea TV, Digi 24 și RTV. De la toate locurile de muncă a plecat cu diverse scandaluri.

Citește și

Atac nimicitor la adresa Sorinei Matei și a lui Sabin Orcan. Cine îi plătește de fapt pe cei doi. Dezvăluiri incredibile