Editura Evenimentul si Capital

Dezvăluiri cutremurătoare despre „binefacerile” musulmanilor. Oroarea bandelor islamice: mii de fetiţe violate, drogate, sechestrate şi torturate. Cum se scuză poliţia

Autor: | | 6 Comentarii | 6715 Vizualizari

Perverşi şi inumani. Sunt doar două adjective folsite de judecătorul din Leeds pentru a descrie 20 de bărbaţi de origine pakistaneză, condamnaţi la Huddersfield. Acela care aparent pare un orăşel liniştit, în centrul Marii Britanii, ascundea, şi potrivit unor diferite surse, mai ascunde, o reţea de exploatare sexuală a minorelor, foarte îngrijorătoare.

Cu alte cuvinte, fetiţe chiar şi de 10-11 ani au fost transformate în sclave ale sexului. Cum? Banda agăţa prăzile pe stradă, la ieşirea de la şcoală sau în staţiile de autobuz. Aparent era o simplă invitaţie la o distracţie. Dar aici, de fapt, erau băuturi alcoolice. Iar în alcool, droguri. Ceea ce urma este uşor de imaginat. ''La un moment dat am rămas singură cu unul dintre ei. Atunci a fost prima dată când m-au violat. Şi înainte de noaptea aceea nici măcar nu ştiam ce este sexul'', povesteşte K. Şi apoi adaugă un amănunt neliniştitor: ''Deseori ziceau că noi suntem gunoaie albe''.

O dată intrat în acest cerc, este practic imposibil să ieşi. Cotidianul se transformă, în dor câteva zile, într-un coşmar pe bază de tortură şi ameninţări. Da, fiindcă dacă la 12 ani eşti stropită cu benzină şi ameninţată că ţi se dă foc, nu spui nu. Te laşi violată. Apoi dacă te ameninţă că vor da foc şi casei tale şi familiei tale, te urci imediat în maşina de culoare închisă care te aşteaptă în faţa uşii.

Din povestirile victimelor , în afara unor nuanţe groaznice, apare un factor cheie: aceşti monştri reuşeau să controleze mintea adolescentelor.

Este ca şi cum ar fi devenit proprietatea lor. Proprietatea violatorilor lor. Doar ca să dăm un exemplu: mama uneia dintre victime a povestit că fiica şi-a riscat viaţa aruncându-se de la etajul unu al casei pentru a pleca, după ce agresorii săi i-au ordonat să vină la întâlnire. O altă fată a reuşit să scape de abuzuri după ce banda pakistaneză i-a dat foc casei. Familia, în consecinţă, a trebuit să se mute: ''A fost lucrul cel mai bun pe care puteau să mi-l facă, acela de a da foc casei mele''.

Folosite şi abuzate după voinţa lor

Cei 20 de bărbaţi din Huddersfield, care toţi fac parte din comunitatea musulmană locală, au fost condamnaţi la Leeds Crown Court la capătul a trei procese: au comis mai mult de 120 de infracţiuni penale în dauna a 15 copile. Dar, după cum reiese din dosare, un lucru e sigur: foarte mulţi agresori nu au fost încă identificaţi. Aceeaşi chestiune e valabilă şi pentru victime. Şi asta nu e totul: apare o ştire din 16 noiembrie că alte 30 de persoane din aceeaşi ţară au fost acuzate de viol, maltratare, trafic de minori şi droguri. Procesul va începe anul viitor.

Liderul bandei, Amere Singh Dhaliwal, de 35 de ani, căsătorit, cu doi copii, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. ''Entitatea şi gravitatea violenţei tale întrec de departe tot cea ce am văzut în toţi anii mei de muncă'', a afirmat cu puţin timp înainte de a pronunţa sentinţa unul din judecătorii implicaţi. Celelalte bestii din grup au primit de la 5 la 18 ani. Foloseau între ei nume de cod ca ''Dracula'', 'Bullo'', sau ''Fiara''. Potrivit celor relatate de alţi juraţi din Leeds, agresorii săltau fetiţe şi adolescente foarte tinere şi vulnerabile. Una dintre ele ar fi fost redusă la vârsta mentală a unei copile de 7 ani, în timpul anilor de coşmar.

Al 13-lea SALARIU! Vezi daca esti pe lista! Cine ia bani mai multi de Sarbatori

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI