Evenimentul Zilei > Politica > DEZVĂLUIRI din Costa Rica. Avocatul Elenei Udrea face DECLARAȚII ȘOCANTE: „Are 90% șanse să MOARĂ”
DEZVĂLUIRI din Costa Rica. Avocatul Elenei Udrea face DECLARAȚII ȘOCANTE: „Are 90% șanse să MOARĂ”

DEZVĂLUIRI din Costa Rica. Avocatul Elenei Udrea face DECLARAȚII ȘOCANTE: „Are 90% șanse să MOARĂ”

Avocatul Elenei Udrea vine cu noi dezvăluiri șocante din Costa Rica. Acesta susține că Eva, fetița acesteia, ar fi în pericol de moarte.

Documentele care au fost depuse de Elena Udrea relevă că a plătit un medic să spună în instanță că fetița ei, Eva, riscă să moară dacă va rămâne în condițiile din penitenciarul din Costa Rica.

„În apărarea ei pentru a ieşi din închisoarea din Costa Rica, Elena Udrea a angajat un medic privat care a susţinut că fiica ei este în pericol dacă stă cu ea în spatele gratiilor, acolo unde ea este în arest până se soluţionează dosarul de extrădare”, se arată în document.

„Medicul Chinchilla Corrales, angajat de Udrea, a fost dus în fața instanței drept martor, pentru a fi pilon în punerea ei în libertate. De altfel, în această situație trebuie analizate mai multe puncte. Spre exemplu, după ce medicul a susținut aceste lucruri, Tribunalul a adus un doctor oficial care a stabilit că, de fapt, condițiile sunt potrivite pentru ca fostul ministru să-și poată crește fetița în stapele gratiilor.

Astfel, în urma acestei expertize, magistrații au decis că nu există niciun periocol pentru micuță, mai ales în cazul în care Elenei i s-a pus la dispoziție un spațiu special amenajat, refuzând vehement de fiecare dată acest lucru, ba chiar optând să stea încarcerată în altă arie”, scrie Stirimondene.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: