Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluiri inedite depre bărbatul care l-a ameniţat weekendul trecut pe fostul ginere al lui Traian Băsescu!
Dezvăluiri inedite depre bărbatul care l-a ameniţat weekendul trecut pe fostul ginere al lui Traian Băsescu!

Dezvăluiri inedite depre bărbatul care l-a ameniţat weekendul trecut pe fostul ginere al lui Traian Băsescu!

Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda, a fost ameninţat cu un pistol de un bărbat weekendul trecut în timp ce se afla alături de iubita sa, într-un club de noapte din nordul Capitalei.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu a fi intrat într-un conflict în noaptea de sâmbătă spre duminică cu un dezvoltator imobiliar de origine arabă, Kamal H., din cauza unei femei.

Scandalul a degenerat, iar bărbatul de origine arabă a scos un pistol pe care l-a îndreptat hotărât spre capul fostului ginere al lui Traian Băsescu.

La faţa locului a intervenit de urgenţă un echipaj al Secţiei 2, cei doi fiind transportaţi la sediul Poliţiei. Anchetatorii au ridicat pistolul lui Kamal H. şi au constatat că acesta deţinea o armă de autoapărare cu bile de cauciuc.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu a depus plângere împotriva bărbatului, care acum este anchetat  în stare de libertate pentru ameninţarea şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ce nu se ştie despre atacatorul lui Syda!

Kamal H. este un renumit om de afaceri din sectorul imobiliar. Bărbatul de origine arabă frecventează des cluburile de fiţe din Capitală şi este adeptul lucrurilor scumpe şi de calitate. De asemenea, Kamal H. are probleme mari atunci când vine vorba de achitarea datoriilor.

Conform ultimelor informaţii de presă, bărbatul are o datorie de 10.000 de lei. Un creditor a reuşit să obţină executarea silită a arabului care a refuzat timp de patru ani să achite această datorie. 

În 2016, Bogdan Ionescu şi fiica cea mica a fostului preşedinte, Elena Băsescu, au decis să pună capat mariajului început în 2012. Elena şi Bogdan au doi copii împreună pe Sofia Anais şi pe Traian jr.