Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezastru rutier pe DN1. Trei persoane au murit iar alte trei au fost grav rănite
Dezastru rutier pe DN1. Trei persoane au murit iar alte trei au fost grav rănite

Dezastru rutier pe DN1. Trei persoane au murit iar alte trei au fost grav rănite

Trei persoane au murit într-un accident pe DN 1, la Apoldu de Sus, în apropiere de Sibiu, după ce un tir condus de un şofer aflat îns tare de ebrietate a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz care venea din Italia.

Trei persoane au decedat şi alte trei au fost rănite grav în urma unui accident care a avut loc pe Drumul Naţional 1, în zona Apoldu de Sus. Potrivit Poliţiei Sibiu, a fost o coliziune între un TIR şi un microbuz. Poliţiştii care fac cercetări la faţa locului spun că vinovat de producerea accidentului este şoferul TIR-ului, care, în stare de ebrietate fiind, a intrat pe contrasens.

"Accidentul s-a produs din vina şoferului TIR-ului. Acesta se afla în stare de ebrietate, rezultatul la testare fiind de 0,6 mg / litru alcool pur în aerul expirat. Într-o curbă, acesta a ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism în care se aflau cinci persoane. Din accident a rezultat decesul a trei bărbaţi, care se aflau în auto şi rănirea altor două persoane. Al treile rănit este şoferul TIR-ului", spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, citat de siteul publicaţiei tribuna.ro.

Traficul pe DN 1 este în continuare blocat.