Cancan scrie că pe lista celor care ar putea să ia locul Corinei Chiriac se regăsesc nume grele din showbiz-ul românesc. Astfel, Corina Chiriac ar putea fi înlocuită cu Diana Matei, Theo Rose sau Mirela Vaida.

Interpreta a mărturisit că ultimele două luni au ajutat-o să-şi reevalueze viaţa şi a ajuns astfel la concluzia că are nevoie de „o pauză de resetare personală şi profesională“.

„Ultimele două luni mi-au schimbat viaţa. Nevoită să stau mai mult în casă, am avut ocazia să stau de vorbă cu mine şi am aflat că am nevoie de o pauză de resetare personală şi profesională.


Breaking news în Trustul Intact! Pleacă vedeta vedetelor? Ceva, ceva se ştie!

Război în Antena 1! Mirela Vaida a cedat: „De ce se bagă un om în viața ta?” Cine e?


După succesul de anul trecut când am schimbat prefixul, an în care am sărbătorit 50 de ani de carieră pe scena Cerbului de Aur, în emisiuni TV şi multe concerte, când am lansat la Eurostar dublul CD „Strada Speranţei“ şi un site la care am muncit câţiva ani alături de o echipă, această pauză de două luni mi-a adus o altă perspectivă de viaţă. Una mai liniştită.

Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Naţional TV. Mulţumesc tuturor membrilor echipei şi colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani.


Mirela Vaida, în prim-plan. A mai picat un secret în showbiz! Unul intim, chiar!

Mirela Vaida nu mai rezistă! Îngrijorare la Antena 1: „Să se găsească o formulă!”


A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să „Ne-amintim Duminica“ şi să „Oprim Timpul“ împreună (…)“. Solista a mărturisit şi că vrea să-şi scrie memoriile. „Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură, deşi mă consumă emoţional, fiindcă trebuie să retrăiesc zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora!“