Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan le arată zilnic fanilor săi cât de bine se distrează cu fetițele sale și cât este de implicată în creșterea și educarea acestora.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Andreea Bălan și George Burcea rămân, pentru moment, soț și soție în acte. Acest lucru se datorează faptului că judecătorii nu mai pot soluționa dosare civile momentan, așa că Andreea Bălan și George Burcea nu pot divorța, pentru moment.

„Andreea și George nu pot divorța acum pentru că judecătoriile nu mai soluționează cazuri pe civil, care nu sunt urgente. Cel puțin 30 de zile va trebui să stea căsătoriți

Andreea stă acasă cu fetițele și cu mama ei, Valeria, care nu a mai plecat de la ea. O ajută cu micuțele, gătesc împreună, se joacă, fac băiță, le mai scoate în curte, dorm împreună. Andreea nu prea primește pe nimeni acasă, în perioada asta, de teama virusului, și din câte am înțeles, nici George n-a mai fost să vadă fetele din acest motiv. Și el, și ea se gândesc la micuțe, să le fie lor bine, să fie sănătoase. Ei vor divorța atunci când va fi posibil, și nu la notar pentru că nu se poate având în vedere că fetițele sunt minore”, au declarat surse din anturajul cântăreței.

După ce a reușit să-și revină puțin după despărțirea de George Burcea,  Andreea Bălan a continuat seria dezvăluirilor. Într-un vlog pe pe canalul ei de Youtube, artista a vorbit deschis despre separarea de tatăl fiicelor sale.

„A fost o relație foarte frumoasă într-o anumită perioadă și trebuie să păstrăm în sufletele noastre doar momentele frumoase, iar timpul o să șteargă și suferința, și tot. Nu ai cum să lupți sau să salvezi pentru cineva care nu vrea, nu mai vrea să fie acolo, vrea altceva sau este într-o zonă cu niște traume pe care nu le conștientizează sau nu dorește să le vindece și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă, fără a da prea multe detalii. El și-a dorit altceva, și-a dorit să aibă o altă viață.

Totodată nefericirea pe care el o avea eu pot să o înțeleg până la un anumit punct, eu cred că suntem definiți de copilărie și suntem 90% trecut și 10% prezent. Tot timpul vei proiecta în persoana de lângă tine niște lucruri triste din trecut. Dacă eram doar pentru carieră, nu făceam doi copii. O femeie care își dorește carieră nu face doi copii”, a spus Andreea Bălan.

„Și noi așa ne-am înțeles, că el va asta acasă, iar eu voi merge în continuare la concerte. George avea grijă de Ella alături de Flori, bona noastră dragă, care este în viața Ellei din a treia lună și totodată de mama. Deci Flori venea dimineața, iar mama după-amiază. În schimb, când a apărut Clara, 90% din tura de noapte mi-a revenit mie și eu m-am implicat foarte mult în creșterea Clarei. El nu s-a mai implicat la fel în creșterea Clarei din diferite motive”, a mai punctat artista, potrivit cancan.ro