Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii îngrozitoare despre cazul Iorgulescu: La un pas să moară. Totul a fost oprit în ultima secundă
Detalii îngrozitoare despre cazul Iorgulescu: La un pas să moară. Totul a fost oprit în ultima secundă

Detalii îngrozitoare despre cazul Iorgulescu: La un pas să moară. Totul a fost oprit în ultima secundă

Noi detalii despre transferul eșuat al lui Mario Iorgulescu la o clinica privată din Italia. De ce nu au acceptat medicii transferul?

În încercarea disperată de a-l salva, părinţii lui au decis să îl transfere la o clinică de specialitate din Italia. Mario Iorgulescu trebuia să fie dus în Italia cu o aeronavă medicală, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Din păcate, transferul a eşuat. Se pare că medicii au mărturisit că sunt nepregătiţi pentru starea în care se află pacientul.

Conform Wowbiz, aeronava medicală nu era dotată corespunzător efectuării acestui transfer în condiţii de siguranţă. Nu dispunea de aparatura necesare de care Mario Iorgulescu avea nevoie pentru ca starea lui să nu se înrăutăţească în timpul zborului.

Medicii de la Spitalul Elias au verificat condiţiile în care pacientul va fi deplasat, însă au refuzat să predea pacientului Mario Iorgulescu, susţinând că viaţa lui va fi pusă în pericol.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: