Evenimentul Zilei > International > Detalii înfiorătoare despre românca decapitată și aruncată la tomberon. Criminalul a recunoscut tot
Detalii înfiorătoare despre românca decapitată și aruncată la tomberon. Criminalul a recunoscut tot

Detalii înfiorătoare despre românca decapitată și aruncată la tomberon. Criminalul a recunoscut tot

Noi detalii ies la iveală despre româncă din Spania, mama unui băiat de 14 ani, care a fost ucisă cu sânge rece la începutul săptămânii și aruncată într-un tomberon de gunoi.

Este vorba de Alina Mocanu (34 de ani), al cărei trup decapitat a fost descoperit de angajații unei firme de salubrizare din Moraira, o localitate din sudul Valenciei. Autorul crimei este chiar iubitul ei, un cetățean olandez în vârstă de 59 de ani.

Arthur K., un fost militar din Marina Militară olandeză, în vârstă de 59 de ani, a mărturisit Gărzii Civile detaliile crimei. A ucis-o pe Alina Mocanu cu un cuțit, în interiorul agenției sale imobiliare, și susține că a făcut acest lucru în timpul unei discuții aprinse.

A lăsat cadavrul în agenția imobiliară 24 de ore, apoi l-a împachetat și l-a aruncat la un container de gunoi organic, la câțiva kilometri. Spera ca nimeni să nu observe! Crima a avut loc sâmbătă seara, după cum a dezvăluit criminalul. Alina Mocanu, 34 de ani, era partenera olandezului de câțiva ani. Lasă în urmă un fiu de 14 ani, ziarulromanesc.es.

Arthur K. a mărturisit anchetatorilor că au ieșit împreună la cină sâmbătă seara la Moraira. Apoi, au băut ceva și s-au certat, pentru că Alina a anunțat separarea definitivă. Cearta a continuat la agenția imobiliară, unde au mers la cererea lui. Acolo a atacat-o cu cuțitul și a măcelărit-o, în ciuda opoziției puternice a victimei. După aceea, a avut sângele rece de a lăsa corpul în agenție timp de 24 de ore. Apoi a luat o pilotă și sfoară, a împachetat cadavrul și, în zorii zilei de luni, ferit de ochii vecinilor, l-a scos, l-a introdus în mașină și l-a dus.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE