Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii de groază despre Daniela Crudu. Plină de sânge și desculță în zăpadă. Cum a fost căsăpită
Detalii de groază despre Daniela Crudu. Plină de sânge și desculță în zăpadă. Cum a fost căsăpită

Detalii de groază despre Daniela Crudu. Plină de sânge și desculță în zăpadă. Cum a fost căsăpită

Martorii au declarat că Daniela Crudu era plină de sânge și desculță, afară din casă, în momentul în care a ajuns Poliția.

Bruneta, care era de puțin timp într-o relație cu bărbatul de origine croată care a rupt-o în bătaie, a fost găsită de oamenii legii plină de sânge, desculță în zăpadă.

Aceasta a așteptat intervenția oamenilor legii afară din casa iubitului, în care s-a petrecut incidentul.

Citește: Crudu a rupt tăcerea!

Cei doi se pare că s-au cunoscut și s-au cuplat la sfârșitul anului trecut, Cruduța postând pe conturile ei de pe site-urile sociale poze cu el, însă ascunzându-i identitatea.Agresorul se numește Seco Dubravko.

Daniela Crudu a fost transportată cu targa până la camera de gardă a Spitalului Universitar din Capitală unde s-a constatat că a suferit o fisură de piramidă nazală, o traumă minoră la față și o luxație de gleznă. Deși nu a fost nevoie să rămână internată, reporterii cancan.ro susțin că vedeta a revenit în spital deoarece a continuat să se simtă foarte rău în urma loviturilor încasate.

“Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge. A spus că a bătut-o prietenul ei, cetățeanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea să depună plângere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit că nu e nevoie de internare. A plecat acasă, iar azi a revenit la spital, unde a acuzat noi dureri. A venit acolo și un echipaj al secției 25, dar a refuzat mai departe să depună plângere. A completat un formular pentru ordin de protecție, dar nu a acumulat punctajul și s-a stabilit ca nu este necesar”, a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO unul dintre cei care au văzut-o pe Daniela Crudu după ce aceasta a sunat de urgență la 112.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: