Evenimentul Zilei > Monden > Despărţire în showbiz! Ispita i-a spus „adio” unui cunoscut interlop
Despărţire în showbiz! Ispita i-a spus „adio” unui cunoscut interlop

Despărţire în showbiz! Ispita i-a spus „adio” unui cunoscut interlop

Ispita Bianca Pop este una dintre cele mai controversate ispite de la Insula Iubirii și numele ei este pe buzele tuturor de când a apărut la televizor spunând că nu iese din casă cu mai puțin de 1000 de euro în poșetă pentru că se simta „ca o săracă”.

Bianca i-a spus adio iubitului interlop, după doar câteva luni de relaţie. Mai mult decât atât, a decis să îi mai dea o şansă fostului, alături de care se declară foarte fericită acum.

Bruneta era de câteva luni într-o relație cu interlopul Ciprian Pian. Motivul motivul despărțirii ar fi că bărbatul este căsătorit, iar ispita nu vrea să mai joace rolul de amantă.

„L-am părăsit pe Pian pentru că m-am săturat de minciuni! Eu pun preț pe respect! Nu am ce să stau lângă el și nici el lângă mine! Este un om bun cu suflet bun, dar nu știe sa prețuiască o fata cu caracter și suflet curat! Așa că l-am părăsit! Mă sună, mă caută… dar nu răspund! Azi îmi schimb numărul de telefon și telefonul!

Diseară plec în vacanța cu iubitul meu Claudiu! Plecăm 10 zile în Elveția, Italia și Dubai! Suntem împreuna de 3 ani și acest Claudiu mereu m-a făcut să mă sint iubită și respectată! Am avut tot lângă el! Tot ce poate visa o femeie! Sunt cea mai fericită și iubită! Am ales cu inima”, a spus Bianca Pop potrivit SpyNews.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: