Evenimentul Zilei > Monden > Despărțire grea în showbiz. După șase ani au pus punct
Despărțire grea în showbiz. După șase ani au pus punct

Despărțire grea în showbiz. După șase ani au pus punct

Actorii americani Katie Holmes și Jamie Foxx s-au despărțit, după o relație de șase ani.

După apariţia pe internet a unor fotografii în care Jamie Foxx, un actor premiat cu Oscar, a fost surprins la o petrecere organizată vineri seară în Los Angeles alături de cântăreaţa Sela Vave, în presa americană au început să apară tot mai multe speculaţii potrivit cărora starul hollywoodian, în vârstă de 51 de ani, ar înşela-o pe partenera lui de viaţă, Katie Holmes, în vârstă de 40 de ani, potrivit site-ului pagesix.com, informează Agerpres.

Potrivit tabloidelor din Statele Unite, actriţa americană ar fi dezvăluit unor prietene alături de care se afla în restaurantul La Esquina din New York că „Jamie îşi iubeşte afacerile” şi că cei doi artişti nu mai sunt împreună „de câteva luni”.

Reporterii de la Pagesix.com citează şi o sursă din anturajul actriţei Katie Holmes, care a dezvăluit că cei doi artişti s-au despărţit în luna mai, la doar câteva săptămâni după celebra lor apariţie publică de la Met Gala 2019.

Katie Holmes şi Jamie Foxx, care formau un cuplu începând din 2013, la aproximativ un an după ce Katie Holmes a divorţat de Tom Cruise, au avut o relaţie extrem de discretă.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: