Criticată la primele apariții publice, prima doamnă, Carmen Iohannis, a decis că este timpul unei schimbări, astfel că a apelat la sfaturile unui specialist, şi a început colaborarea cu designerul Stephan Pelger acum trei luni, informează b1.ro.

Primul pas a fost prezentarea colecțiilor sale, alături de alegerea câtorva piese care să se potrivească siluetei și noului statut al său, scrie citynews.ro.

"I-am făcut o rochie fucsia, una verde și una înflorată. De asemenea, i-am mai făcut o fustă de piele, o bluză din mătase, dar și o rochie neagră pentru vizita la Roma", spune Pelger.

Chiar dacă ținuta purtată de Carmen Iohannis în vizita de la Vatican a fost comentată că nu ar fi respectat protocolul, designerul spune că "până la urmă poate ea să revoluționeze acest protocol. Poate să facă altfel decât s-a făcut până acum și e o doamnă care își permite să îmbrace o anumită lungime. Are un corp foarte frumos, picioare pe care poate să și le arate și, din câte am înțeles, și presedintelui îi place să fie mai tineresc îmbrăcată".

Despre preferințele femeii, designurul spune că îi plac culorile vii și imprimeurile florale, iar el ține cont de aceste lucruri.