Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperirea macabră dinamitează cazul Caracal. Detalii înfiorătoare
Descoperirea macabră dinamitează cazul Caracal. Detalii înfiorătoare

Descoperirea macabră dinamitează cazul Caracal. Detalii înfiorătoare

Apar noi informații care dinamitează cazul Caracal. Potrivit ultimelor detalii apărute în presă, înainte de a fi ucisă de Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu a trecut prin momente groaznice.

Cu toate că ADN-ul fetei a fost descoperit de specialiștii INML, familia ei speră că acesta nu a fost ucisă.

După ce Dincă a luat-o la ocazie, Alexandra Măceșanu a fost supusă unor orori. În mașina monstrului din Caracal, anchetatorii au făcut o descoperire macabră: fragmente de piele care au aparținut adolescentei.

Gheorghe Dincă a declarat că a oprit mașina, a deschis portiera din spate și a lovit-o cu putere pe Alexandra, tânăra rămânând astfel inconștientă. Este destul de probabil ca fata să fi încercat să se lupte cu criminalul. Ba mai mult, pe hainele lui Dincă au fost descoperite urme de salivă, aparținând Alexandrei Măceșanu, și chiar lichid seminal.

Alexandra Măceșanu,  originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. După 24, fata a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal.

În luna aprilie, monstrul din Caracal  a răpit-o pe Luiza Melencu, o fată de 18 ani. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o, scrie RomâniaTV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.