Halucinant de-a dreptul este că, în urma autopsiei, s-a stabilit că cele trei au murit pur și simplu de foame, scrie publicația electronică ziarulromanesc.at.

Și încă nu ați aflat întreaga poveste. Anume că ele au decedat cu mult timp în urmă. Cei care le-au făcut autopsia spun că moartea ar fi survenit între finele lunii martie și începutul lunii aprilie, anul curent.

Blocul în care locuiau cele trei femei are 520 de apartamente și e cunoscut drept unul social, deci al oamenilor cu posibilități materiale reduse.

Ciudat însă este că atât de mult timp a trecut și nimeni dintre vecini nu a sesizat mai devreme cel puțin mirosul cadavrelor intrate în putrefacție.

Așa cum arată ziarul austrian Krone, un prieten al acestei familii a sesizat poliția, alarmat că nu mai știa nimic de cele trei femei.

Când au intrat în apartament, polițiștii au avut parte de o imagine groaznică. Mama era pe holul de la intrare, iar cele două fete ale ei erau întinse pe o canapea.

Se mai știe că cele trei femei ar fi de origine sârbă, însă numele lor nu a fost dat publicității.

Anchetatorii exclud varianta crimei sau a sinuciderii. Nu există nici urme de violență, nici de substanțe care ar fi putut să le aducă moartea.

Cauza oficială prezentată de autorități este moarte prin malnutriție.

Vecinii le-au spus polițiștilor că cele trei femei se certau adesea între ele. În plus, cele două fete ar fi avut o anume dizabilitate, dar fără a se da detalii.

Mai mult, vecinii au raportat această familie la Tribunalul pentru minori, din cauza scandalurilor.

Cele trei locuiau de doi ani în acest apartament, cu chirie. 

 

 

Te-ar putea interesa și: