Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire șocantă sub fundația unui imobil. Ar fi putut genera o catastrofă
Descoperire șocantă sub fundația unui imobil. Ar fi putut genera o catastrofă

Descoperire șocantă sub fundația unui imobil. Ar fi putut genera o catastrofă

Un dâmbovițean a avut parte de o surpriză de proporții când a decis să-și renoveze locuința.

Un locuitor din județul Dâmbovița a avut parte de surpriza vieții sale atunci când a început lucrările de renovare a locuinței pe care tocmai o cumpărase. Astfel, bărbatul care locuiește în localitatea Ghirdoveni a descoperit în fundația imobilului o bombă. Potrivit primelor estimări, se pare că proiectilul ar proveni din timpul celui de al doilea Război Mondial.

Bărbatul a sunat la 112

Dâmbovițeanul a sunat imediat la numărul unic de urgență 112, comunicând ce a descoperit. El a luat această decizie deoarece i-a fost frică că bomba ar fi putut fi încă activă și ar putea exploda. El a cumpărat recent locuința, care este una veche, din localitatea din județul Dâmbovița, după ce proprietarul casei a murit.

Bărbatul a găsit bomba, în timp ce se ocupa cu lucrările de renovare, sub podeaua camerei, ea aflându-se chiar sub fundația imobilului. Imediat la fața locului au sosit echipajele de la Poliție și ISU. Acestea au înconjurat toată zona. Ulterior bomba a fost luată și va fi transportată într-un loc sigur, unde va fi distrusă, potrivit digi24.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: