Caz șocant într-un hotel din Timișoara! Un cetățean german de 55 de ani a fost descoperit mort, marți, în toaleta camerei de hotel în care fusese cazat de şeful lui.

El era angajat al unei firme din Germania cu punct de lucru în Timișoara, scrie cancan.ro.

Primele informații conduc la ipoteza că cetățeanul german s-ar fi sinucis, bărbatul lăsând şi un bilet de adio în limba germană. Cetățeanul german, spun surse apropiate anchetei, discutase aprins luni seară cu șeful său care se pare că ar fi dorit să îl concedieze , scrie presa locală.

Șeful lui nu a putut să ia legătura marți cu el, acesta nerăspunzând la telefon. Atunci când șeful cetățeanului german împreună cu recepționerul de la hotel au intrat în cameră, l-au văzut pe bărbat mort, având venele tăiate.

Polițiștii din Timiș au deschis un dosar penal, pentru a stabili cum a murit cetățeanul german.
.„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost găsit decedat în cabina de duș a unui hotel din municipiul Timișoara. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.