Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire macabră. Saci cu oase și dinți găsiți la Caracal. Opinia anchetatorilor
Descoperire macabră. Saci cu oase și dinți găsiți la Caracal. Opinia anchetatorilor

Descoperire macabră. Saci cu oase și dinți găsiți la Caracal. Opinia anchetatorilor

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a făcut noi declarații referitoare la sacii găsiți într-o pădure din Caracal, în care s-au găsit oase de proveniență umană și dinți. Fapt confirmat și de anchetatori.

„Acest individ nu a aruncat un sac și nu în drum. Pe partea dreaptă sunt culturi de plante, pot veni oameni, dar el a aruncat sacul în acel mărăciniș în care e aproape imposibil de intrat. Noi am intrat cu combinezoane speciale. El s-a asigurat că nimeni nu va intra acolo, fiind o zonă greu accesibilă, în sensul că te zgârii, te înțepi, e foarte riscant dacă nu ai un costum special”, a precizat Pop.

Avocatul a mai spus că Gheorghe Dincă a fost de față la aceste cercetări desfășurate. „A fost foarte calm, metodic, senin aș putea spune, fără emoție, cu o anumită resemnare, cu precizie, traseul lui a fost exact, nu a luat-o pe ocolite, a știut exact locul pe unde să intre. A prezentat calm locul, a explicat exact ce a făcut. A trebuit să explice, să indice sacii. Părea foarte sigur pe el”, s-a aratăt indignat avocatul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: