Pompierii vasluieni au intervenit la incendiul din localitatea Chiţoc cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim-ajutor. Aceștia aveau suspiciunea că proprietarul locuinței ar fi fost blocat în casă și nu ar fi reușit să se salveze din incendiu.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregului imobil. După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. În urma căutărilor efectuate sub resturile locuinţei arse şi prăbuşite, nu a fost identificată prezenţa vreunei victim”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Elvis Piruş, conform Agerpres.

În urma căutărilor, pompierii au descoperit cadavrul celui pe care îl credeau carbonizat, spânzurat, în apropierea locuinței.

„Echipajul de pe ambulanţa EPA aflat la locul intervenţiei a iniţiat manevrele de resuscitare. În sprijinul paramedicilor a fost deplasat şi echipajul ambulanţei tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă. Medicul de pe echipajul TIM a declarat decesul persoanei care a fost găsită spânzurată în apropierea imobilului ars”, a mai arătat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.