Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire macabră în Olt. Un bătrân a fost decapitat de propriul câine
Descoperire macabră în Olt. Un bătrân a fost decapitat de propriul câine

Descoperire macabră în Olt. Un bătrân a fost decapitat de propriul câine

Un bărbat din Osica de Sus, județul Olt a fost găsit decapitat în propria casă. Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 72 de ani, a fost decapitat de câinele său.

Un vecin al bărbatului decedat a făcut o descoperire îngrozitoare. El era îngrijorat că nu-l mai văzuse pe vecinul său de câteva zile. Când a intrat în casa vecinului, a văzut o imagine care l-a îngrozit. Vecinul său era decapitat pur și simplu.

Disperat de ceea ce a văzut, a dat imediat telefon la numărul de urgență 112.

„Am deschis puţin uşa şi am găsit craniul. Am ieşit afară când l-am văzut. Nu vorbea cu nimeni de aici. Era retras, nu se băga în vorbă cu vecinii”, a spus bărbatul

Autoritățile spun că bătrânul, aflat sub influența alcolului, ar fi căzut și a fost atacat de câinele pe care îl avea de patru ani. În urma necropsiei se va stabili dacă bătrânul era mort când a fost decapitat de câine, sau atacul animalului i-a provocat decesul.

Câinele bărbatului găsit decedat, decapitat, la Osica de Sus, a fost preluat de o rudă a bărbatului şi nu va fi eutanasiat deoarece medicii legişti au stabilit că leziunile au fost produse post-mortem, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, potrivit antena3.ro