Realizatorul TV de la Antena 3, Mircea Badea, a avut un comentariu acid, pe pagina sa de Facebook, la anunțul ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, care a anunțat că o serie de programe, printre care și cel numit „Prima Casă”, al PSD, nu este interesant pentru liberali.

,,În trei ani de zile, am văzut toate proiectele PSD și nu cred că a existat un proiect PSD care să-mi fi stârnit interesul așa de mult încât să-l folosesc. Nici acest proiect nu va fi interesant pentru noi”, a declarat liberalul.

,,Prima Casă se află binențeles pe această listă de programe, aflate în analiză .Nu a fost nevoie, de bani la rectificare pentru „Prima Casă”. Programele rămân. Doar facem o analiză. După ce facem o analiză, voi vedea care va mai rămâne în picioare sau nu”, a declarat Florin Cîțu, la Antena 3.Pe 18 septembrie, Senatul a adoptat, în calitate de prim for legislativ sesizat, proiectul de lege pentru modificarea OUG 60/2009, prin care programului „Prima Casă” să i se atribuie un caracter social, devenind „O familie, o casă”.

Mircea Badea : ,Mă p..ș pe „Prima Casă”

Reacția realizatorului TV, Mircea Badea, a fost una extrem de acidă , la adresa declarației ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, Acesta a scris pe pagina lui de facebook următoarele : ,,Mă p..ș pe „Prima Casă”. E pentru putzoi comunișți, care au nevoie de sprijin sau ajutor de la stat(?!?!?!?!?) că să-și ia un c…t de 2 milimetri pătrați. Comunișți cu mâna întinsă!!!!Ai bani, îți iei casă. N-ai bani, ghinion! Marș la muncă să faci bani, dă meditații să-ți iei 6 , nu sta cu mâna întinsă la stat, putzoiule! Ori eșți de dreapta, ori nu mai eșți! Putzoiule!”